Jump to content
Sign in to follow this  
Sarah Maurer

map is buggy/ Waypoints aren't shown

Recommended Posts

Hi everyone,

I have an issue withe the map on my server. I can set waypints, but i can't see them.

On an other sever (same provider) i can see the waypoints. 

I use the 1.12.8 version. Can anyone help me to fix the bug??

thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, Sarah Maurer said:

I use the 1.12.8 version. Can anyone help me to fix the bug??

This should be fixed in the 1.12.9 version, hopefully.  The underlying problem is when your system uses a comma as a decimal separator, rather than a period.  Assuming it's the same bug, that is.  So if you don't want to upgrade to 12.9 just yet (since it's still a release candidate), possibly try switching your system to use decimal separator?

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.