Jump to content

Linux - 1.15 RC3 - Can not load/create world


DaStevee
 Share

Go to solution Solved by Stroam,

Recommended Posts

Hello Vintage Story team,

first of all thank you for this wonderful game. I really love to play and explore the worlds with my kids. 

A few days ago I've tested the new versions 1.15 RC2 and RC3 and sadly I cannot join or create a world anymore.

I always get a message that something went wrong and I should check the logs.

I've attached them may that helps to debug the issue.

Please let me know, if you have any further questions or if I can help to fix this problem.

A big thanks in advance,

- Stefan

server-event.txt client-main.txt client-debug.txt server-main.txt server-storyevent.txt server-debug.txt client-crash.txt

Link to comment
Share on other sites

Thank you very much for the hint.

I simply extracted the new 1.15 archives into the old Vintage Story folder - which leads to the issue above.

After calling the install.sh script everything works again. ( Tested with 1.15 RC3)

Best reagards,

-Stefan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.